• products
  • products
  • products

produk kami diulas

Ngandelkeun sajarah bisnis sareng sistem jasa kualitas kami, kami bakal nyayogikeun anjeun tuangeun anu séhat kualitas luhur sareng bersaing.

  • sanniu
  • yt_sanniu
  • demo

Yantai Sanniu Impor & Ékspor Co., Ltd mangrupikeun agén tuangeun sareng inuman anu propésional sareng perusahaan co ngempelkeun langkung ti 10 taun. Kami ngembangkeun hubungan anu pageuh sareng seueur pabrik sareng pabrik di Cina.

Kami ahli kana ngekspor sareng ngadistribusikaeun sababaraha rupa kadaharan Cina ka pasar main internasional pikeun minuhan rasa sareng karesep anu teras-terasan di pasar ayeuna.