Tentang Kami

Yantai Sanniu Impor & Ékspor Co., Ltd.

Yantai Sanniu Impor & Ékspor Co.Ltd mangrupikeun agén tuangeun sareng inuman anu propésional sareng perusahaan co ngempelkeun langkung ti 10 taun. 

Sanniu Visi

 Janten agén terkemuka sareng paling dipercaya dina industri

Misi Sanniu 

Nyayogikeun kadaharan anu paling séhat sareng ngeunah.

Nilai Sanniu

Nyiptakeun nilai tambihan ka konsumén sareng panyadia, kaayaan win-win.

Yantai Sanniu Impor & Ékspor Co., Ltd mangrupikeun agén tuangeun sareng inuman anu propésional sareng perusahaan co ngempelkeun langkung ti 10 taun. Kami ngembangkeun hubungan anu pageuh sareng seueur pabrik sareng pabrik di Cina.
Kami ahli kana ngekspor sareng ngadistribusikaeun sababaraha rupa kadaharan Cina ka pasar main internasional pikeun minuhan rasa sareng karesep anu teras-terasan di pasar ayeuna. Kami gaduh produk mérek urang sorangan sareng ogé ngabantosan perusahaan pangan alit sareng sedeng domestik pikeun ngalakukeun perdagangan ékspor. Ayeuna, kami parantos kéngingkeun hak dagang ékspor éksklusif pikeun seueur merek sareng produk. Basis palanggan kami kalebet, tapi henteu diwatesan ku padagang luar negeri, supermarket, distributor, ritel e-commerce, pasar borongan, toko klub gudang sareng toko serbaguna. Misi kami pikeun ngahijikeun sareng ngekspor produk otentik mainstream Cina. Kisaran produk kami kalebet tapi henteu diwatesan ku sababaraha jinis kadaharan camilan, tuangeun instan, ogé kabutuhan sadidinten, sapertos biskuit sareng cookies, kiripik kentang, buah kalengan, produk curd garing, témpél wijén, kecap sareng cuka, sareng sajabana.

Ngandelkeun sajarah bisnis sareng sistem jasa kualitas kami, kami bakal nyayogikeun anjeun tuangeun anu séhat kualitas luhur sareng bersaing. Kami tiasa ngaréspon tungtutan rumit sareng nganteurkeun solusi ranté pasokan dina jangka waktu anu pondok. Jasa OEM / ODM sayogi pikeun konsumén.
Dumasar di Yantai, ningali ka sakumna dunya, babarengan urang bakal ngukut kasempetan, sareng nyiptakeun kerjasama win-win. Wilujeng rerencangan ti sadayana lapisan masarakat pikeun nganjang ka kami sareng negosiasi bisnis. Ningali ka janten salah sahiji mitra bisnis pangalusna anjeun.
Hayu urang terang naon anu anjeun peryogikeun sareng saratna, salaku padagang anu éfisién sareng dipercaya, kami ngagaduhan tanggung jawab pikeun ngalakukeun sagala kamungkinan pikeun nyumponan kabutuhan anjeun.

Sértipikat