Buah Kaléng

  • Canned Yellow Peach in Glass Jar

    Tinju Konéng Kaléng dina Jar Jar

    Persik konéng kaléng mangrupikeun buah tina kaléng anu didamel tina katumbiri konéng. Beunghar ku vitamin C suplemén, awak manusa peryogi serat, karoten sareng sajabina. Éta tiasa didahar langsung saatos muka tutupna atanapi saatos manaskeun. Dina usum panas, peach konéng kaléng bakal raos langkung saé saatos didinginkan. Bungbuahan kaléng kami dihasilkeun di pabrik modéren kalayan standar ketat, teu aya bahan tambahan atanapi pengawet anu ditambih. Produk buah kaléng kami diékspor ka langkung ti 20 nagara di panjuru dunya, sareng katumbiri konéng kaléng mangrupikeun produk anu paling populér.

  • Canned mandarin orange in Glass Jar

    Jeruk mandarin kaléng dina Jar Jar

    Jeruk mandarin kaléng mangrupikeun jinis buah kaléng anu didamel tina jeruk mandarin. Beunghar ku vitamin C suplemén, awak manusa peryogi serat, karoten sareng sajabina. Éta tiasa didahar langsung saatos muka tutupna atanapi saatos manaskeun. Dina usum panas, jeruk mandarin kaléng bakal raos langkung saé saatos didinginkan. Bungbuahan kaléng kami dihasilkeun di pabrik modéren kalayan standar ketat, teu aya bahan tambahan atanapi pengawet anu ditambih. Produk buah kaléng kami diékspor ka langkung ti 20 nagara di panjuru dunya, sareng jeruk mandarin kaléng mangrupikeun produk anu paling populér.

  • Canned Fruits in Tin

    Buah Kaléng dina Tin

    Kaléng bubuahan euyeub ku vitamin C tambahan, awak manusa peryogi serat, karoten sareng sajabina. Éta tiasa didahar langsung saatos muka tutupna atanapi saatos manaskeun. Dina usum panas, buah kaléng bakal raos langkung saé saatos didinginkan. Bungbuahan kaléng kami dihasilkeun di pabrik modéren kalayan standar ketat, teu aya bahan tambahan atanapi pengawet anu ditambih. Produk buah kaléng kami diékspor ka langkung ti 20 nagara di panjuru dunya, sareng katumbiri konéng kaléng mangrupikeun produk anu paling populér.

  • Canned Yellow Peach in Tin

    Tinju Konéng Kaléng dina Tin

    Persik konéng kaléng dina sirop lampu mangrupikeun buah tina tin anu didamel tina katumbiri konéng. Beunghar ku vitamin C suplemén, awak manusa peryogi serat, karoten sareng sajabina. Éta tiasa didahar langsung saatos muka tutupna atanapi saatos manaskeun. Dina usum panas, peach konéng kaléng bakal raos langkung saé saatos didinginkan. Bungbuahan kaléng kami dihasilkeun di pabrik modéren kalayan standar ketat, teu aya bahan tambahan atanapi pengawet anu ditambih. Produk buah kaléng kami diékspor ka langkung ti 20 nagara di panjuru dunya, sareng katumbiri konéng kaléng mangrupikeun produk anu paling populér.