Tinju Konéng Kaléng dina Tin

Pedaran pondok:

Persik konéng kaléng dina sirop lampu mangrupikeun buah tina tin anu didamel tina katumbiri konéng. Beunghar ku vitamin C suplemén, awak manusa peryogi serat, karoten sareng sajabina. Éta tiasa didahar langsung saatos muka tutupna atanapi saatos manaskeun. Dina usum panas, peach konéng kaléng bakal raos langkung saé saatos didinginkan. Bungbuahan kaléng kami dihasilkeun di pabrik modéren kalayan standar ketat, teu aya bahan tambahan atanapi pengawet anu ditambih. Produk buah kaléng kami diékspor ka langkung ti 20 nagara di panjuru dunya, sareng katumbiri konéng kaléng mangrupikeun produk anu paling populér.


Detil Produk

Tanda Produk

Tinju Konéng Kaléng dina Tin

Persik konéng kaléng dina sirop lampu mangrupikeun buah tina tin anu didamel tina katumbiri konéng. Beunghar ku vitamin C suplemén, awak manusa peryogi serat, karoten sareng sajabina. Éta tiasa didahar langsung saatos muka tutupna atanapi saatos manaskeun. Dina usum panas, peach konéng kaléng bakal raos langkung saé saatos didinginkan. Bungbuahan kaléng kami dihasilkeun di pabrik modéren kalayan standar ketat, teu aya bahan tambahan atanapi pengawet anu ditambih. Produk buah kaléng kami diékspor ka langkung ti 20 nagara di panjuru dunya, sareng katumbiri konéng kaléng mangrupikeun produk anu paling populér.

Bahan-bahan: Persik Konéng, Cai Minum, Gula Gula Bodas

Eusi padet: Henteu kirang ti 55%

Umur rak: 24 bulan

Panyimpenan: Tempat anu garing sareng berventilasi, suhu normal.

Spésifikasi: 425g * 12 kaléng / CTN
820g * 24 kaléng / CTN

Urutan OEM ditampi.

Sértipikat: HACCP, KOSHER, FDA, BRC, IFS

Fitur buah Kaléng:
1. Produk anu séhat & alami, Teu aya bahan tambahan
2. Dasar penanaman khusus
3. produksi garis aliran maju sareng standar produksi ketat

Kawijakan sampel: Sampel gratis sayogi, palanggan biasana kedah mayar angkutan barang pengiriman.
Métode pamayaran: T / T, L / C dina pandangan, metode sanésna mangga konsultasi sareng kami heula.
Waktos kalungguhan: Biasana 15- 25 dinten saatos urutan dikonfirmasi, pemesanan OEM bakal rada panjang.


  • Saméméhna:
  • Teras: