Biskuit Crispy

Pedaran pondok:

Tbiskuit na Crispy, atanapi cracker, mangrupikeun salah sahiji anu ngical kami langkung mangtaun-taun kalayan harga anu kompetitif, anu cocog pikeun penggantian tuang sarapan, waktos istirahat kantor, kémping, babaturan ngariung.

Kontrol ketat dilaksanakeun dina unggal prosedur, ti bahan baku dagangan, pamrosésan sareng pengujian kualitas pikeun mastikeun yén produk cocog sareng patuh sareng peraturan anu aya hubunganana, ogé kabutuhan pelanggan.


Detil Produk

Tanda Produk

Biskuit Crispy (Cracker)

Biskuit anu garing ieu, atanapi cracker, mangrupikeun salah sahiji anu ngical kami salami mangtaun-taun kalayan harga anu kompetitif, anu cocog pikeun ngagantian tuang sarapan, waktos istirahat kantor, kémping, babaturan ngariung.
Kontrol ketat dilaksanakeun dina unggal prosedur, ti bahan baku dagangan, pamrosésan sareng pengujian kualitas pikeun mastikeun yén produk cocog sareng patuh sareng peraturan anu aya hubunganana, ogé kabutuhan pelanggan.

Bahan (Bawang Asin asin):
Tepung Gandum, Gula Granulated, Minyak Sayuran Terapis, Bawang, Uyah, Campuran Chive, Protéin Sayuran Hydrolyzed, Aditif Pangan (Sodium glutamat, Kalsium karbonat, Amonium bikarbonat, Sodium bikarbonat, Disodium dihydrogen Pyrophosphate, Sodium Stearyl lacticite acid, Sodium Cearatic acid ), Intina didahar.

Rasa: Susu Amis / Bawang Asin / Jujube beureum / wijen Hideung

Spésifikasi: 200g * 40 kantong / CTNs

Pakét: Kantong batin, karton luar. (Kira-kira 500 karton per 20 wadah GP.)

Umur rak: 12 Bulan

Panyimpenan: Tempat anu tiis sareng garing, hindarkeun sinar panonpoé langsung atanapi tempat anu beueus.

Sertipikat: HACCP, ISO9001, ISO45001, ISO22000

Fitur tina biskuit garing
1. Opat rasa, langkung seueur pilihan
2. Desain bungkus saderhana, langkung éndah
Pakét palastik dua lapis.

Kawijakan sampel: Sampel gratis sayogi, palanggan biasana kedah mayar angkutan barang pengiriman.
Métode pamayaran: T / T, L / C dina pandangan, metode sanésna mangga konsultasi sareng kami heula.
Waktos kalungguhan: Biasana 15- 25 dinten saatos urutan dikonfirmasi, pemesanan OEM bakal rada panjang.


  • Saméméhna:
  • Teras: