FAQ

Naha urang tiasa nyitak logo kami & labél swasta pikeun produk anjeun?

Leres! Anjeun tiasa. Kaseueuran produk urang tiasa ngarobih. Punten kantun nyayogikeun kertas desain anjeun.

Dupi urang kéngingkeun conto anjeun?

Leres! Sampel gratis sayogi. Biaya Pangiriman bakal aya dina akun pamésér.

Kumaha anjeun ngatur kualitasna?

Ngalakukeun pamariksaan 100% salami produksi sareng pamariksaan acak sateuacan dipak; nyandak gambar saatos dikemas.
HACCP & Sértipikat ISO

Naha milih urang?

Kami gaduh pangalaman anu euyeub ku seueur pabrik langkung ti 20 taun, sareng tiasa nyayogikeun anjeun jinis produk sareng Jasa pangsaéna.
Non-standar / OEM / ODM / jasa ngarayakeun disadiakeun.

Kumaha cara ngadamel order & pamayaran?

Proforma invoice / Penjualan Kontrak bakal dikirim ka anjeun, Biasana urang tiasa nampi pamayaran ku TT, L / C

Kumaha cara ngirim sareng ngintunkeun?

Transit tiasa DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS. Pikeun pesenan masal, éta bakal dikirim ku laut.