Dahareun

  • Palace Style Vegetarian Meat

    Istana Daging Vegetarian Daging

    Protein tinggi, Diét vegetarian, Pengganti daging

    Lada, tangguh sareng mamah, unggal potongan raoseun

    Rasa lada amis, produk kécap protéin tinggi

    Lada sareng cukup ulet, pilihan kahiji pikeun anu resep tuangeun lada.

     

  • Hot and Sour Vermicelli

    Bismis Panas sareng Asam

    Jualan panas cina jajanan tradisional

    Sakali anjeun nyobian, anjeun bakal resep.

    Panas sareng haseum, heureuy, raos raos, tangguh tur kenyal

    Lada sareng cukup ulet, pilihan kahiji pikeun anu resep tuangeun lada.

     

  • Soft Spicy Bean Curd Slice

    Slice Bean Curd Slice Slice

    Slice Bean Curd Slice (nami Cina Latiao atanapi Lapian), ogé katelah gluten lada, gluten beef vegetarian sareng sajabina, mangrupikeun salah sahiji kadaharan camilan anu didamel tina tipung gandum, séréal sareng kacang sanés salaku bahan baku utami. Nembe janten bahan kadaharan anu terkenal di Cina sareng seueur nagara di dunya.

    Ipis, lemes sareng seungit, sedeng lada

    Rasa lada amis, produk kécap protéin tinggi

    Lada sareng cukup ulet, pilihan kahiji pikeun anu resep tuangeun lada.

     

  • Curly Spicy Bean Curd (Spicy strip)

    Curd Bean Curd Curd (Spicy strip)

    Curd Spicy Bean Curd (nami Cina Latiao), ogé katelah strip lada, gluten beef vegetarian sareng sajabina, mangrupikeun salah sahiji kadaharan camilan anu didamel tina tipung gandum, séréal sareng kacang sanés salaku bahan baku utami. Nembe janten bahan kadaharan anu terkenal di Cina sareng seueur nagara di dunya.

    Lada, tangguh sareng mamah, unggal potongan raoseun

    Rasa lada amis, produk kécap protéin tinggi

    Lada sareng cukup ulet, pilihan kahiji pikeun anu resep tuangeun lada.

     

  • Classic Spicy Bean Curd Slice

    Slice Bean Curd Slice

    Slice Bean Curd Slice (nami Cina Latiao atanapi Lapian), ogé katelah gluten lada, gluten beef vegetarian sareng sajabina, mangrupikeun salah sahiji kadaharan camilan anu didamel tina tipung gandum, séréal sareng kacang sanés salaku bahan baku utami. Nembe janten bahan kadaharan anu terkenal di Cina sareng seueur nagara di dunya.

    Rasa lada amis, produk kécap protéin tinggi

    Lada sareng cukup ulet, pilihan kahiji pikeun anu resep tuangeun lada.

     

  • Organic Pea Protein Powder

    Bubuk Protéin Protéin Organik

    Bubuk protéin kacang polong mangrupikeun jinis protéin anu sasari tina kacang polong ku téknologi canggih. Protéin kacang polong ngandung sadaya asam amino ésénsial pikeun awak manusa sareng kagolong kana protéin harga pinuh. Protéin mangrupikeun dasar matéri kahirupan, nyaéta awak tina tilu komponén utama. Salaku tambahan, bubuk protéin kacang polong mangrupikeun katuangan non-GMO, henteu aya alergén kécap, sareng kaamanan anu luhur. Tingkat nyerep bubuk protéin kacang polong langkung ti 95%, anu ngungkulan masalah yén awak sesah nyerep protéin tina dahareun sareng ngirangan beuteung dina lambung. Produk ieu bubuk abu-abu entéh, leyur cai, sareng mangrupikeun protéin alternatip anu paling ngajangjikeun pikeun populasi alergen di pasar.

     

  • Textured Soy Protein

    Protein kécap bertekstur

    Protein kécap bertekstur kami dihasilkeun sareng alat-alat ékstrusi anu diimpor ti Amérika Serikat kalayan kécap non-transgenik kualitas tinggi domestik sareng protéin kécap salaku bahan baku utama. Produkna dicirikeun ku tékstur daging atah. Éta nganggap tékstur serat sareng nyandak katahanan anu alus, élastisitas sareng mamah daging saatos rehidrasi. Éta tiasa diolah janten filamén atanapi fragmen nganggo beater atanapi chopper saatos nyeuri. Protein kécap bertekstur ogé tiasa diolah janten irisan, strip atanapi batu, anu nunjukkeun tékstur serat sareng mamah tina daging.

     

  • Moon Cakes

    Muih Bulan

    Kue bulan mangrupikeun produk bakery Cina anu tradisional didahar nalika Mid-Autumn Festival. Festival ieu ngeunaan apresiasi lunar sareng nonton Bulan, sareng kueh bulan dianggap salaku ngeunah anu teu tiasa diperyogikeun. Kueh bulan ditawarkeun antara réréncangan atanapi dina rapat kulawarga nalika ngarayakeun festival.

    Kami tiasa nawiskeun seueur jinis kuéh bulan, sapertos kuéh bulan lima kernel, kuéh bulan konéng endog, kuéh bulan némpél lotus, kuéh bulan némpelkeun kacang, kuéh bulan gaya Kanton, jst.

     

  • Original Hawthorn Strips

    Strip Hawthorn Asli

    Hawthorn mangrupikeun tuangeun sareng ubar, numutkeun tiori ubar tradisional Tiongkok, hawthorn ngagaduhan pangaruh anu langkung saé tina pembuka, ngaleungitkeun pakan, ngaktifkeun getih, stasis paburencay. Pangobatan modéren parantos kabuktosan ngalangkungan panilitian, hawthorn ngandung asam organik, anu tiasa ningkatkeun sékrési énzim pencernaan. Salaku tambahan, hawthorn gaduh pangaruh ngalembutkeun saluran getih. Éta kasohor hususna ku lansia sareng murangkalih.Hawthorn sperjalanan mangrupikeun variétas paling umum sareng paling populer di kalangan séri produk Haw.

    Babandingan ilmiah, sedeng amis tur haseum, pilihan bahan anu taliti, rasa murni.

    Kami hiji-hijina anu ngagaduhan aditif enol.

    Ngarasakeun kualitas, nolak inferiority.

  • VF vegetables and fruits

    Sayuran sareng bungbuahan VF

    Urang produk goreng vakum didamel tina 100% sayuran seger sareng buah, nahan warna aslina, bentuk sareng rasa sayuran (buah) dina tampilan anu saé.

    Kami ngan ukur nganggo minyak sawit anu séhat, gampang dicerna sareng nyerep. Sareng sadaya produk ngan ukur nganggo minyak sakali, entong nganggo deui! 100% alami, henteu kagorengan jero, teu aya bahan tambahan, teu aya bahan pengawet. Dugi ka 95% nutrisi anu dilestarikan, gajih rendah, kalori low, nutrisi tinggi, serat tinggi.

  • Canned Yellow Peach in Glass Jar

    Tinju Konéng Kaléng dina Jar Jar

    Persik konéng kaléng mangrupikeun buah tina kaléng anu didamel tina katumbiri konéng. Beunghar ku vitamin C suplemén, awak manusa peryogi serat, karoten sareng sajabina. Éta tiasa didahar langsung saatos muka tutupna atanapi saatos manaskeun. Dina usum panas, peach konéng kaléng bakal raos langkung saé saatos didinginkan. Bungbuahan kaléng kami dihasilkeun di pabrik modéren kalayan standar ketat, teu aya bahan tambahan atanapi pengawet anu ditambih. Produk buah kaléng kami diékspor ka langkung ti 20 nagara di panjuru dunya, sareng katumbiri konéng kaléng mangrupikeun produk anu paling populér.

  • Fresh Bean Curd Stick

    Tongkat Curd seger

    Seger iteuk kacang, ogé katelah yuba seger, mangrupikeun kadaharan tradisional anu didamel kacang sareng bahan baku kadaharan umum di daérah Cina sareng Asia. Éta ngagaduhan rasa kacang anu kuat sareng rasa anu unik anu henteu ngagaduhan produk kacang sanés. Tilu iteuk kacang curd bean didamel tina kécap, kacang héjo sareng kacang hideung, nahan warna primér kacang, tanpa aya tambahan, kalayan raos anu raos sareng seungit amis.

    Tongkat curd seger ngagaduhan kapadetan nutrisi langkung luhur, ngandung 14g lemak, 21.7g protéin, 48.5g gula sareng vitamin sareng mineral sanés per 100g. Babandingan tilu zat énergi ieu saimbang pisan. Dahareun sateuacan sareng saatos latihan, tiasa gancang ngeusian énergi sareng nyayogikeun protéin anu diperyogikeun pikeun tumuh otot.

1234 Teras> >> Halaman 1/4