Warta

  • The nutritional value of Sesame paste

    Nilai gizi tina témpél wijén

    1. témpél wijén (témpél Tahini) beunghar ku protéin, asam amino, vitamin sareng mineral, sareng ngagaduhan nilai kaséhatan anu luhur. 2. Kandungan kalsium témpél wijén langkung luhur tibatan sayuran sareng kacang, kadua ngan ukur kulit udang. Éta pedah ...
    Maca deui
  • Health benefits of pea protein powder

    Mangpaat kaséhatan bubuk protéin kacang polong

    1. Éta tiasa ngamajukeun fungsi ginjal Sababaraha studi nunjukkeun yén protéin kacang polong tiasa janten salah sahiji sumber protéin anu paling saé pikeun jalma anu ngagaduhan masalah ginjal. Nyatana, numutkeun panilitian, protéin kacang polong tiasa ngabantosan atanapi nyegah karusakan ginjal dina jalma anu ngagaduhan tekanan darah tinggi. Éta tiasa ...
    Maca deui
  • Six Benefits & Reasons to Start Eating Peanut Butter

    Genep Kauntungan & Alesan Ngamimitian Ngakan Mantega Kacang

    Nyebarkeun kacang anu paling populér anu pastina bakal ngahasilkeun parobahan anu positip dina tuangeun nyaéta mentega suuk. Éta didamel tina kacang garing sareng anggang sareng rutin kalebet kana kelompok pangan anu séhat. Éta pinuh ku nutrisi anu mangpaat pikeun kaséhatan anjeun salami ...
    Maca deui
  • 10 advantages of canned fruits

    10 kaunggulan buah kaléng

    1. Kadaharan anu raoseun - iraha waé, dimana waé, siap tuang ku muka kaléng. 2. Ngahémat waktos - sakali ngagaleuh, tilu tuang luang. Simpen kasusah masak, pikeun kabagjaan kulawarga. 3. Nutrisi anu beunghar - opat musim ...
    Maca deui
  • Team Building Activity.

    Kegiatan Ngawangun Tim.

    Dina raraga ngarangsang karep karyawan pikeun digawé, netepkeun komunikasi anu positip, silih percaya, solidaritas sareng kerjasama di antara pagawé, ngokolakeun kasadaran tim, ningkatkeun rasa tanggung jawab sareng milik pagawé, sareng nunjukkeun gaya San ...
    Maca deui
  • Meeting Of Sanniu Company Was Held

    Rapat Perusahaan Sanniu Dilaksanakeun

    Waktu ngalir sareng waktos ngalir. Anu sibuk dina taun 2020 parantos kalangkung saat, sareng 2019, pinuh ku ekspektasi, datang ka kami. Taun Anyar, ngahasilkeun tujuan sareng harapan anu énggal. Rapat taunan 2021 Perusahaan Sanniu diayakeun grandly di New Era Hotel dina ...
    Maca deui
  • Edible value and precautions for Yuba / Dried Bean Curd Sticks

    Nilai anu tiasa didahar sareng pancegahan pikeun Yuba / Kering Kacang Gandum

    Tongkat curd beans ngandung rupa-rupa mineral, suplemen kalsium, nyegah osteoporosis disababkeun ku kakurangan kalsium, ngamajukeun pamekaran tulang sareng konsentrasi hakekat kedelé, nyaéta juara nutrisi dina produk kécap. Sering tuang yuba tiasa b ...
    Maca deui