10 kaunggulan buah kaléng

canned fruit (1)

1. Kadaharan anu raoseun - iraha waé, dimana waé, siap tuang ku muka kaléng.

2. Ngahémat waktos - sakali ngagaleuh, tilu tuang luang. Simpen kasusah masak, pikeun kabagjaan kulawarga.

3. Nutrisi anu beunghar - opat musim buah sareng sayuran, anjeun tiasa terasrasakeun dina waktos anu sami.

4. Kaséhatan - sterilisasi fisik anu paling tuntas, henteu pernah nambihan pengawet

5. Rasa anu unik - Koki Cina sareng asing sacara turun-tumurun, ngalangkungan jaman, pot rasa khasanah, budaya wétan sareng kulon

canned fruit (2)
canned fruit (3)

6. Kasalametan tuangeun - saratus taun téknologi déwasa, diaku ku seueur nagara, aman sareng yakin.

7. Gampang dibabawa - gampang dicandak nalika ngumbara, siap pikeun katenangan.

8. Panyimpenan suhu normal - henteu aya kulkas pikeun ngahémat listrik, sadayana henteu tiasa didahar, komérsial steril sareng vakum, kaayaan suhu normal seger.

9. Harga kalapa - harga buah sareng sayuran di luar usum mahal, buah kaléng seueur diolah dina musimna, raos, nutrisi anu pangsaéna.

10. Hemat énergi sareng perlindungan lingkungan - ngahémat cai, listrik sareng seuneu batubara; botol kosong sareng kaléng kosong tiasa diperbaharui.

canned fruit (4)

Pos waktos: Aug-26-2021