Kegiatan Ngawangun Tim.

Dina raraga ngarangsang karep karyawan pikeun digawé, ngawangun komunikasi anu positip, silih percaya, solidaritas sareng kerjasama di antara pagawé, ngokolakeun kasadaran tim, ningkatkeun rasa tanggung jawab sareng kapamilikan karyawan, sareng nunjukkeun gaya Perusahaan Sanniu, tanggal 29 Méi 2021, sadaya padamel Yantai Sanniu Impor sareng Ékspor Co., Ltd. ilubiung dina kagiatan ngawangun tim.

Jam 8 siang énjing 29 Méi, urang sadayana nyandak beus ka pangkalan pendidikan anu kualitas di Weihai pikeun latihan luar. Pelatihan terikat ka luar mangrupikeun prosés latihan pikeun ngawangun vitalitas tim, ngamajukeun kamekaran organisasi, sareng teras-terasan nambihan nilai pikeun diri. Mangrupikeun sapasang latihan simulasi pangalaman di luar anu khusus dirarancang pikeun ngawangun tim modéren.

Sateuacan palatihan resmi, palatih mimiti ngaliwatan itungan masing-masing pikeun ngarengsekeun tugas kelompok. Maka masing-masing anggota tim milih kaptén, sareng dina bimbingan kapten, aranjeunna ngabahas nami timna, lambang tim sareng slogan na. Kami gaduh dua grup, Macan jeruk sareng komodo biru. Teras dibawah bimbingan palatih, sadaya anggota tim ngiringan lomba sareng kagiatan, sapertos Trust Back Fell, Drum Life, EscapeWsadayana sareng proyék-proyék sanés. Urang sadayana ngalaksanakeun semangat kerja keras, pengkuh, henteu pernah nyerah, sareng ngarengsekeun sadaya proyek anu nangtang. Sonten, urang ngaraosan barbekyu ku seuneu seuneu, nginum, nyanyi sareng jogét, sareng ngabagi pangalaman sareng perasaan urang.

Dinten perjalanan anu bagja, sanaos karaos capé pisan, tapi suasana haté sadayana bagja pisan. Ngaliwatan kagiatan tim ieu, anggota tim ngagaduhan seueur perasaan: kahiji, pentingna tim dibuktikeun nyalira, upami teu aya anggota tim tina gotong royong, usaha babarengan, seueur tujuan anu sesah dihontal; Kadua, transendensi diri mangrupikeun konci pikeun kasuksesan, kasusah anu nyata, ngungkulan diri, masihan poténsi poténsi maksimum unggal anggota tim mangrupikeun léngkah munggaran pikeun ngahontal kasuksésan;

Katilu, komunikasi tim penting pisan, langkung komunikasi, langkung ngabagi, ideu sareng ide anu saé tiasa ditingkatkeun, sareng pamustunganana ngabantosan urang ka sisi kameunangan anu sanés. Nalika anjeun ngantunkeun tempat latihan sareng balik ka lingkungan kerja anu anjeun kenal, kami yakin yén salami urang masihan semangat pikeun tim silih percaya sareng ngarawat unggal tugas salaku unggal tantangan dina latihan, moal aya kasusah anu urang moal tiasa atosan sareng teu aya masalah anu urang moal tiasa direngsekeun!


Pos waktos: Jul-27-2021