Mie

  • Hot and Sour Vermicelli

    Bismis Panas sareng Asam

    Jualan panas cina jajanan tradisional

    Sakali anjeun nyobian, anjeun bakal resep.

    Panas sareng haseum, heureuy, raos raos, tangguh tur kenyal

    Lada sareng cukup ulet, pilihan kahiji pikeun anu resep tuangeun lada.

     

  • Lanzhou Lamian

    Lanzhou Lamian

    Mi sapi sapi Lanzhou, ogé katelah Lanzhou Lamian, mangrupikeun salah sahiji "Top Ten Mie di Cina". Mangrupikeun sajenis rasa anu raos di Lanzhou, Propinsi Gansu, sareng kagolongkeun kana asakan barat laut.

    Mi sapi sapi Lanzhou upami kasohor ku rasa anu unik sareng fitur na "sup anu jelas, daging sapi anu asak sareng mie halus", anu nampi pujian konsumén domestik sareng dunya. Dipeunteun salaku salah sahiji tina tilu kadaharan gancang Cina ku Asosiasi Masakan Cina, sareng parantos dipuji salaku "Sisi Mimiti Cina".