Mantega Kacang

  • Peanut Butter 210g

    Kacang Mentega 210g

    tékstur hipu, euyeub rasa kacang

    Rasa anu raos, rasa kacang anu beunghar sareng kinerja olahan anu saé

    Mentega suuk nyaéta némpelkeun kadaharan atanapi disebarkeun didamel tina taneuh, kacang bakar garing. Warna mentega suuk nyaéta coklat konéng, tékstur halus, lezat, kalayan aroma kuat tina kacang, henteu kapang, henteu cacing. Mantega kacang dipaké utamina salaku camilan siang kanggo barudak sakola. Éta ogé dianggo salaku bahan dina kurupuk, roti lapis, cookies rasa kacang, barang dipanggang, permén, séréal sarapan, sareng és krim, sareng sajabana E sareng mineral. Éta beunghar nutrisi sareng ngagaduhan rasa anu unik.

  • Peanut Butter 340g

    Kacang Mentega 340g

    tékstur hipu, euyeub rasa kacang

    Rasa anu raos, rasa kacang anu beunghar sareng kinerja olahan anu saé

    Mentega suuk nyaéta némpelkeun kadaharan atanapi disebarkeun didamel tina taneuh, kacang bakar garing. Warna mentega suuk nyaéta coklat konéng, tékstur halus, lezat, kalayan aroma kuat tina kacang, henteu kapang, henteu cacing. Mantega kacang dipaké utamina salaku camilan siang kanggo barudak sakola. Éta ogé dianggo salaku bahan dina kurupuk, roti lapis, cookies rasa kacang, barang dipanggang, permén, séréal sarapan, sareng és krim, sareng sajabana E sareng mineral. Éta beunghar nutrisi sareng ngagaduhan rasa anu unik.

  • Peanut Butter 510g

    Kacang Mentega 510g

    tékstur hipu, euyeub rasa kacang

    Rasa anu raos, rasa kacang anu beunghar sareng kinerja olahan anu saé

    Mentega suuk nyaéta némpelkeun kadaharan atanapi disebarkeun didamel tina taneuh, kacang bakar garing. Warna mentega suuk nyaéta coklat konéng, tékstur halus, lezat, kalayan aroma kuat tina kacang, henteu kapang, henteu cacing. Mantega kacang dipaké utamina salaku camilan siang kanggo barudak sakola. Éta ogé dianggo salaku bahan dina kurupuk, roti lapis, cookies rasa kacang, barang dipanggang, permén, séréal sarapan, sareng és krim, sareng sajabana E sareng mineral. Éta beunghar nutrisi sareng ngagaduhan rasa anu unik.