Produk

  • Palace Style Vegetarian Meat

    Istana Daging Vegetarian Daging

    Protein tinggi, Diét vegetarian, Pengganti daging

    Lada, tangguh sareng mamah, unggal potongan raoseun

    Rasa lada amis, produk kécap protéin tinggi

    Lada sareng cukup ulet, pilihan kahiji pikeun anu resep tuangeun lada.

     

  • Hot and Sour Vermicelli

    Bismis Panas sareng Asam

    Jualan panas cina jajanan tradisional

    Sakali anjeun nyobian, anjeun bakal resep.

    Panas sareng haseum, heureuy, raos raos, tangguh tur kenyal

    Lada sareng cukup ulet, pilihan kahiji pikeun anu resep tuangeun lada.

     

  • Soft Spicy Bean Curd Slice

    Slice Bean Curd Slice Slice

    Slice Bean Curd Slice (nami Cina Latiao atanapi Lapian), ogé katelah gluten lada, gluten beef vegetarian sareng sajabina, mangrupikeun salah sahiji kadaharan camilan anu didamel tina tipung gandum, séréal sareng kacang sanés salaku bahan baku utami. Nembe janten bahan kadaharan anu terkenal di Cina sareng seueur nagara di dunya.

    Ipis, lemes sareng seungit, sedeng lada

    Rasa lada amis, produk kécap protéin tinggi

    Lada sareng cukup ulet, pilihan kahiji pikeun anu resep tuangeun lada.

     

  • Curly Spicy Bean Curd (Spicy strip)

    Curd Bean Curd Curd (Spicy strip)

    Curd Spicy Bean Curd (nami Cina Latiao), ogé katelah strip lada, gluten beef vegetarian sareng sajabina, mangrupikeun salah sahiji kadaharan camilan anu didamel tina tipung gandum, séréal sareng kacang sanés salaku bahan baku utami. Nembe janten bahan kadaharan anu terkenal di Cina sareng seueur nagara di dunya.

    Lada, tangguh sareng mamah, unggal potongan raoseun

    Rasa lada amis, produk kécap protéin tinggi

    Lada sareng cukup ulet, pilihan kahiji pikeun anu resep tuangeun lada.

     

  • Classic Spicy Bean Curd Slice

    Slice Bean Curd Slice

    Slice Bean Curd Slice (nami Cina Latiao atanapi Lapian), ogé katelah gluten lada, gluten beef vegetarian sareng sajabina, mangrupikeun salah sahiji kadaharan camilan anu didamel tina tipung gandum, séréal sareng kacang sanés salaku bahan baku utami. Nembe janten bahan kadaharan anu terkenal di Cina sareng seueur nagara di dunya.

    Rasa lada amis, produk kécap protéin tinggi

    Lada sareng cukup ulet, pilihan kahiji pikeun anu resep tuangeun lada.

     

  • Organic Pea Protein Powder

    Bubuk Protéin Protéin Organik

    Bubuk protéin kacang polong mangrupikeun jinis protéin anu sasari tina kacang polong ku téknologi canggih. Protéin kacang polong ngandung sadaya asam amino ésénsial pikeun awak manusa sareng kagolong kana protéin harga pinuh. Protéin mangrupikeun dasar matéri kahirupan, nyaéta awak tina tilu komponén utama. Salaku tambahan, bubuk protéin kacang polong mangrupikeun katuangan non-GMO, henteu aya alergén kécap, sareng kaamanan anu luhur. Tingkat nyerep bubuk protéin kacang polong langkung ti 95%, anu ngungkulan masalah yén awak sesah nyerep protéin tina dahareun sareng ngirangan beuteung dina lambung. Produk ieu bubuk abu-abu entéh, leyur cai, sareng mangrupikeun protéin alternatip anu paling ngajangjikeun pikeun populasi alergen di pasar.

     

  • Textured Soy Protein

    Protein kécap bertekstur

    Protein kécap bertekstur kami dihasilkeun sareng alat-alat ékstrusi anu diimpor ti Amérika Serikat kalayan kécap non-transgenik kualitas tinggi domestik sareng protéin kécap salaku bahan baku utama. Produkna dicirikeun ku tékstur daging atah. Éta nganggap tékstur serat sareng nyandak katahanan anu alus, élastisitas sareng mamah daging saatos rehidrasi. Éta tiasa diolah janten filamén atanapi fragmen nganggo beater atanapi chopper saatos nyeuri. Protein kécap bertekstur ogé tiasa diolah janten irisan, strip atanapi batu, anu nunjukkeun tékstur serat sareng mamah tina daging.

     

  • Rice Vinegar

    Cuka Sangu

    Sangu anu dipilih kualitas luhur, unggal teundeun cuka séhat sareng aman

    Daripada gula bodas, cuka béas digabungkeun sareng madu dicampurkeun kalayan ati-ati supados raosna haseum sareng amis sareng langkung seungit.

    Mangsa cekap tina fermentasi alami, masterwork waktos sareng kapinteran babarengan.

    Rasa asam lemes, rasa lemes, cocog pikeun masak sayuran sareng kadaharan ti laut, salad tiis, beuleum dina tuangeun.

     

  • Moon Cakes

    Muih Bulan

    Kue bulan mangrupikeun produk bakery Cina anu tradisional didahar nalika Mid-Autumn Festival. Festival ieu ngeunaan apresiasi lunar sareng nonton Bulan, sareng kueh bulan dianggap salaku ngeunah anu teu tiasa diperyogikeun. Kueh bulan ditawarkeun antara réréncangan atanapi dina rapat kulawarga nalika ngarayakeun festival.

    Kami tiasa nawiskeun seueur jinis kuéh bulan, sapertos kuéh bulan lima kernel, kuéh bulan konéng endog, kuéh bulan némpél lotus, kuéh bulan némpelkeun kacang, kuéh bulan gaya Kanton, jst.

     

  • Crispy Biscuits

    Biskuit Crispy

    Tbiskuit na Crispy, atanapi cracker, mangrupikeun salah sahiji anu ngical kami langkung mangtaun-taun kalayan harga anu kompetitif, anu cocog pikeun penggantian tuang sarapan, waktos istirahat kantor, kémping, babaturan ngariung.

    Kontrol ketat dilaksanakeun dina unggal prosedur, ti bahan baku dagangan, pamrosésan sareng pengujian kualitas pikeun mastikeun yén produk cocog sareng patuh sareng peraturan anu aya hubunganana, ogé kabutuhan pelanggan.

  • Peanut Butter 340g

    Kacang Mentega 340g

    tékstur hipu, euyeub rasa kacang

    Rasa anu raos, rasa kacang anu beunghar sareng kinerja olahan anu saé

    Mentega suuk nyaéta némpelkeun kadaharan atanapi disebarkeun didamel tina taneuh, kacang bakar garing. Warna mentega suuk nyaéta coklat konéng, tékstur halus, lezat, kalayan aroma kuat tina kacang, henteu kapang, henteu cacing. Mantega kacang dipaké utamina salaku camilan siang kanggo barudak sakola. Éta ogé dianggo salaku bahan dina kurupuk, roti lapis, cookies rasa kacang, barang dipanggang, permén, séréal sarapan, sareng és krim, sareng sajabana E sareng mineral. Éta beunghar nutrisi sareng ngagaduhan rasa anu unik.

  • Canned Fruits in Tin

    Buah Kaléng dina Tin

    Kaléng bubuahan euyeub ku vitamin C tambahan, awak manusa peryogi serat, karoten sareng sajabina. Éta tiasa didahar langsung saatos muka tutupna atanapi saatos manaskeun. Dina usum panas, buah kaléng bakal raos langkung saé saatos didinginkan. Bungbuahan kaléng kami dihasilkeun di pabrik modéren kalayan standar ketat, teu aya bahan tambahan atanapi pengawet anu ditambih. Produk buah kaléng kami diékspor ka langkung ti 20 nagara di panjuru dunya, sareng katumbiri konéng kaléng mangrupikeun produk anu paling populér.

12345 Teras> >> Halaman 1/5