Minyak wijen

  • Sesame Oil

    Minyak wijen

    Minyak wijen, mangrupikeun minyak nabati rasa tradisional di Cina. Éta diekstraksi tina siki wijén sareng ngagaduhan rasa anu kuat tina wijén tumis. Minyak wijen ngagaduhan rasa murni sareng aftertaste anu lami. Mangrupikeun bungbu anu peryogi pisan dina kahirupan sapopoe. Di sagigireun dianggo salaku minyak masak, éta dianggo salaku panambah rasa dina seueur masakan, ngagaduhan aroma anu khas sareng rasa. Naha éta piring tiis, piring panas atanapi sup, éta tiasa disebat stroke sinar matahari