Jajanan

  • Palace Style Vegetarian Meat

    Istana Daging Vegetarian Daging

    Protein tinggi, Diét vegetarian, Pengganti daging

    Lada, tangguh sareng mamah, unggal potongan raoseun

    Rasa lada amis, produk kécap protéin tinggi

    Lada sareng cukup ulet, pilihan kahiji pikeun anu resep tuangeun lada.

     

  • Soft Spicy Bean Curd Slice

    Slice Bean Curd Slice Slice

    Slice Bean Curd Slice (nami Cina Latiao atanapi Lapian), ogé katelah gluten lada, gluten beef vegetarian sareng sajabina, mangrupikeun salah sahiji kadaharan camilan anu didamel tina tipung gandum, séréal sareng kacang sanés salaku bahan baku utami. Nembe janten bahan kadaharan anu terkenal di Cina sareng seueur nagara di dunya.

    Ipis, lemes sareng seungit, sedeng lada

    Rasa lada amis, produk kécap protéin tinggi

    Lada sareng cukup ulet, pilihan kahiji pikeun anu resep tuangeun lada.

     

  • Curly Spicy Bean Curd (Spicy strip)

    Curd Bean Curd Curd (Spicy strip)

    Curd Spicy Bean Curd (nami Cina Latiao), ogé katelah strip lada, gluten beef vegetarian sareng sajabina, mangrupikeun salah sahiji kadaharan camilan anu didamel tina tipung gandum, séréal sareng kacang sanés salaku bahan baku utami. Nembe janten bahan kadaharan anu terkenal di Cina sareng seueur nagara di dunya.

    Lada, tangguh sareng mamah, unggal potongan raoseun

    Rasa lada amis, produk kécap protéin tinggi

    Lada sareng cukup ulet, pilihan kahiji pikeun anu resep tuangeun lada.

     

  • Classic Spicy Bean Curd Slice

    Slice Bean Curd Slice

    Slice Bean Curd Slice (nami Cina Latiao atanapi Lapian), ogé katelah gluten lada, gluten beef vegetarian sareng sajabina, mangrupikeun salah sahiji kadaharan camilan anu didamel tina tipung gandum, séréal sareng kacang sanés salaku bahan baku utami. Nembe janten bahan kadaharan anu terkenal di Cina sareng seueur nagara di dunya.

    Rasa lada amis, produk kécap protéin tinggi

    Lada sareng cukup ulet, pilihan kahiji pikeun anu resep tuangeun lada.

     

  • VF vegetables and fruits

    Sayuran sareng bungbuahan VF

    Urang produk goreng vakum didamel tina 100% sayuran seger sareng buah, nahan warna aslina, bentuk sareng rasa sayuran (buah) dina tampilan anu saé.

    Kami ngan ukur nganggo minyak sawit anu séhat, gampang dicerna sareng nyerep. Sareng sadaya produk ngan ukur nganggo minyak sakali, entong nganggo deui! 100% alami, henteu kagorengan jero, teu aya bahan tambahan, teu aya bahan pengawet. Dugi ka 95% nutrisi anu dilestarikan, gajih rendah, kalori low, nutrisi tinggi, serat tinggi.

  • Hawthorn Lollipop

    Hawthorn Lollipop

    Hawthorn mangrupikeun tuangeun sareng ubar, numutkeun tiori ubar tradisional Tiongkok, hawthorn ngagaduhan pangaruh anu langkung saé tina pembuka, ngaleungitkeun pakan, ngaktifkeun getih, stasis paburencay. Pangobatan modéren parantos kabuktosan ngalangkungan panilitian, hawthorn ngandung asam organik, anu tiasa ningkatkeun sékrési énzim pencernaan. Salaku tambahan, hawthorn gaduh pangaruh ngalembutkeun saluran getih. Éta kasohor hususna ku lansia sareng murangkalih.Hawthorn lollipop mangrupikeun produk anu énggal dikembangkeun pikeun barudak sareng nonoman.

    Babandingan ilmiah, sedeng amis tur haseum, pilihan bahan anu taliti, rasa murni.

    Kami hiji-hijina anu ngagaduhan aditif enol.

    Ngarasakeun kualitas, nolak inferiority.

  • Original Hawthorn Rolls

    Gulung Hawthorn Asli

    Hawthorn mangrupikeun tuangeun sareng ubar, numutkeun tiori ubar tradisional Tiongkok, hawthorn ngagaduhan pangaruh anu langkung saé tina pembuka, ngaleungitkeun pakan, ngaktifkeun getih, stasis paburencay. Pangobatan modéren parantos kabuktosan ngalangkungan panilitian, hawthorn ngandung asam organik, anu tiasa ningkatkeun sékrési énzim pencernaan. Salaku tambahan, hawthorn gaduh pangaruh ngalembutkeun saluran getih. Éta kasohor hususna ku lansia sareng murangkalih.Hgulung awthorn, ogé katelah koil hawthorn, mangrupikeun jinis anu paling umum sareng paling populer di kalangan séri produk Haw.

    Babandingan ilmiah, sedeng amis tur haseum, pilihan bahan anu taliti, rasa murni.

    Kami hiji-hijina anu ngagaduhan aditif enol.

    Ngarasakeun kualitas, nolak inferiority.

  • Original Hawthorn Strips

    Strip Hawthorn Asli

    Hawthorn mangrupikeun tuangeun sareng ubar, numutkeun tiori ubar tradisional Tiongkok, hawthorn ngagaduhan pangaruh anu langkung saé tina pembuka, ngaleungitkeun pakan, ngaktifkeun getih, stasis paburencay. Pangobatan modéren parantos kabuktosan ngalangkungan panilitian, hawthorn ngandung asam organik, anu tiasa ningkatkeun sékrési énzim pencernaan. Salaku tambahan, hawthorn gaduh pangaruh ngalembutkeun saluran getih. Éta kasohor hususna ku lansia sareng murangkalih.Hawthorn sperjalanan mangrupikeun variétas paling umum sareng paling populer di kalangan séri produk Haw.

    Babandingan ilmiah, sedeng amis tur haseum, pilihan bahan anu taliti, rasa murni.

    Kami hiji-hijina anu ngagaduhan aditif enol.

    Ngarasakeun kualitas, nolak inferiority.

  • Spicy Peanut

    Kacang lada

    Kacang lada sareng kacang asin mangrupikeun camilan tradisional anu lezat anu didamel tina kacang. Kacang ngandung vitamin E sareng sajumlah seng, tiasa ningkatkeun mémori, anti sepuh, nunda turunna fungsi otak, ngabasmi kulit.

    Kacang murni Shandong, dihasilkeun di Jiaodong Peninsula.

    Taneuh keusik alam, ampir 180 dinten jaman naék.

    Ieu ngajantenkeun kacang di dieu ageung, garing, amis sareng ngandung gisi,

    Kukituna iklas sikep leres sareng lezat tina kacang lada urang.

  • Frozen Roasted Sweet Potato

    Kentang Anggang beku

    Tina prosés ngolah bibit, melak, neundeun, ngolah sareng produksi, mastikeun nerapkeun aturan operasi téknis produksi pangan héjo.

    Milik rébuan hektar basa tandur, alat-alat canggih, téknologi canggih.

    Anggang dina 4 suhu anu variabel, dipanggang aliran emas tina minyak sareng gula, irung ubi jalar alami.

    -38beku gancang, ngonci rasa amis sareng nutrisi, tiasa dilestarikan salami lami.

     

  • Baked Potato Chips

    Keripik Kentang Panggang

    Bubuk kentang impor anu kapilih, béda sareng kiripik kentang goreng tradisional, mangrupikeun jenis tuangeun luang anu henteu digoréng disaring ku dipanggang. Sakabehna aya 15 rasa rasa; Ngadopsi desain alun-alun, alit sareng pikaresepeun, merenah pikeun tuang, mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun jalma modis ngora.

  • Sugar-coated Haws On a Stick

    Haws dilapis gula Dina iteuk

    Haws anu dilapis gula dina iteuk disebut ogé Gula És-gula, Bingtanghulu atawa Tanghulu. Mangrupikeun snack tradisional Tionghoa, asalna ti Dinasti Lagu Kidul. Mangrupikeun sapotong buah liar sareng batang awi anu dicelupkeun kana maltosa, anu janten gancang gancang bisi aya angin.

    Jajanan biasa di usum salju di beulah kalér Cina, biasana didamel tina iteuk hawthorn. Rasana haseum, amis sareng tiris pisan nalika beku atos.

    Gula és-gula ngagaduhan napsu, ngageulisan, ningkatkeun kecerdasan, ngaleungitkeun kacapean, mersihan panas sareng fungsi-fungsi sanésna.

12 Teras> >> Halaman 1/2