Souce

  • Rice Vinegar

    Cuka Sangu

    Sangu anu dipilih kualitas luhur, unggal teundeun cuka séhat sareng aman

    Daripada gula bodas, cuka béas digabungkeun sareng madu dicampurkeun kalayan ati-ati supados raosna haseum sareng amis sareng langkung seungit.

    Mangsa cekap tina fermentasi alami, masterwork waktos sareng kapinteran babarengan.

    Rasa asam lemes, rasa lemes, cocog pikeun masak sayuran sareng kadaharan ti laut, salad tiis, beuleum dina tuangeun.

     

  • Mixed Sesame Tahini

    Campuran wijen Tahini

    Didamel tina siki wijén panggang sareng kernel kacang, témpél wijén anu dicampur mangrupikeun témpél anu kandel sareng coklat, kalayan aroma anu kuat sareng khas anu khas. Ieu seueur dianggo dina asakan Cina atanapi Asia, pikeun mie, salad, saos panci panci panas, roti dipintal kukus atanapi ngan saukur salaku panyebaran sapertos mentega kacang. Biasana éta dijual dina kendi kaca, kalayan lapisan minyak di luhur pikeun ngajaga kesegaranana. Pengemasan massal sareng layanan OEM sayogi, wilujeng sumping pikeun ngirimkeun sarat anjeun ka kami.

  • Sesame Paste

    Wijén témpél

    Didamel tina siki wijén panggang, témpél wijén mangrupikeun témpél kandel, coklat, kalayan aroma anu kuat sareng khas anu khas. Ieu seueur dianggo dina asakan Cina atanapi Asia, pikeun mie, salad, saos panci panci panas, roti dipintal kukus atanapi ngan saukur salaku panyebaran sapertos mentega kacang. Biasana éta dijual dina kendi kaca, kalayan lapisan minyak di luhur pikeun ngajaga kesegaranana. Pengemasan massal sareng layanan OEM sayogi, wilujeng sumping pikeun ngirimkeun sarat anjeun ka kami.

  • Peanut Butter 210g

    Kacang Mentega 210g

    tékstur hipu, euyeub rasa kacang

    Rasa anu raos, rasa kacang anu beunghar sareng kinerja olahan anu saé

    Mentega suuk nyaéta némpelkeun kadaharan atanapi disebarkeun didamel tina taneuh, kacang bakar garing. Warna mentega suuk nyaéta coklat konéng, tékstur halus, lezat, kalayan aroma kuat tina kacang, henteu kapang, henteu cacing. Mantega kacang dipaké utamina salaku camilan siang kanggo barudak sakola. Éta ogé dianggo salaku bahan dina kurupuk, roti lapis, cookies rasa kacang, barang dipanggang, permén, séréal sarapan, sareng és krim, sareng sajabana E sareng mineral. Éta beunghar nutrisi sareng ngagaduhan rasa anu unik.

  • Peanut Butter 340g

    Kacang Mentega 340g

    tékstur hipu, euyeub rasa kacang

    Rasa anu raos, rasa kacang anu beunghar sareng kinerja olahan anu saé

    Mentega suuk nyaéta némpelkeun kadaharan atanapi disebarkeun didamel tina taneuh, kacang bakar garing. Warna mentega suuk nyaéta coklat konéng, tékstur halus, lezat, kalayan aroma kuat tina kacang, henteu kapang, henteu cacing. Mantega kacang dipaké utamina salaku camilan siang kanggo barudak sakola. Éta ogé dianggo salaku bahan dina kurupuk, roti lapis, cookies rasa kacang, barang dipanggang, permén, séréal sarapan, sareng és krim, sareng sajabana E sareng mineral. Éta beunghar nutrisi sareng ngagaduhan rasa anu unik.

  • Peanut Butter 510g

    Kacang Mentega 510g

    tékstur hipu, euyeub rasa kacang

    Rasa anu raos, rasa kacang anu beunghar sareng kinerja olahan anu saé

    Mentega suuk nyaéta némpelkeun kadaharan atanapi disebarkeun didamel tina taneuh, kacang bakar garing. Warna mentega suuk nyaéta coklat konéng, tékstur halus, lezat, kalayan aroma kuat tina kacang, henteu kapang, henteu cacing. Mantega kacang dipaké utamina salaku camilan siang kanggo barudak sakola. Éta ogé dianggo salaku bahan dina kurupuk, roti lapis, cookies rasa kacang, barang dipanggang, permén, séréal sarapan, sareng és krim, sareng sajabana E sareng mineral. Éta beunghar nutrisi sareng ngagaduhan rasa anu unik.

  • Organic Soy Sauce

    Kécap Organis

    Kécap organik nuduhkeun kécap anu diseduh sareng pepelakan organik salaku bahan baku. Kécap organik ngandung rasa kécap anu beunghar sareng gajih, mangrupakeun bumbu anu langka kualitasna, cocog pikeun dicelupkeun, direndos ku kecap, ngeusian, sup, tumis, sareng sajabana. Éta disahkeun ku Badan Pangan Organik Nasional salaku kadaharan organik, murni sareng langkung séhat tibatan tuangeun héjo.

  • Rose Vinegar

    Rose Cuka

    Pangalaman rasa anyar tina acuk sareng cuka

    Mawar anu tiasa didahar, saatos fermentasi alami, cairan cuka mawar urang jelas, seungit, sareng raos haseum sareng raos amis.

    Cara anyar nginum cuka:

    Éncér cuka acuk dina 1: 6 sareng gaulkeun sareng madu numutkeun cita rasa anjeun nyalira. Ngarasakeun seungit kembang sareng seungit anjeun nyalira.

  • Sesame Oil

    Minyak wijen

    Minyak wijen, mangrupikeun minyak nabati rasa tradisional di Cina. Éta diekstraksi tina siki wijén sareng ngagaduhan rasa anu kuat tina wijén tumis. Minyak wijen ngagaduhan rasa murni sareng aftertaste anu lami. Mangrupikeun bungbu anu peryogi pisan dina kahirupan sapopoe. Di sagigireun dianggo salaku minyak masak, éta dianggo salaku panambah rasa dina seueur masakan, ngagaduhan aroma anu khas sareng rasa. Naha éta piring tiis, piring panas atanapi sup, éta tiasa disebat stroke sinar matahari

  • Ponzu Soy Sauce (Dipping Sauce)

    Saos Kécap Ponzu (saos Dipping)

    Kécap ponzu didamel tina kécap gaya Jepang sareng jus jeruk nipis, janten produk akhir raosna langkung seger, rasa aromatik sareng koordinasi anu saé. Éta ngagaduhan kasaimbangan anu sampurna asin, samak sareng amis pikeun ningkatkeun rasa tina daging daging, hayam, kadaharan ti laut atanapi sayuran. Éta cocog pikeun dipping pangsit, barbecue sareng salad.