Protéin Sayuran

  • Organic Pea Protein Powder

    Bubuk Protéin Protéin Organik

    Bubuk protéin kacang polong mangrupikeun jinis protéin anu sasari tina kacang polong ku téknologi canggih. Protéin kacang polong ngandung sadaya asam amino ésénsial pikeun awak manusa sareng kagolong kana protéin harga pinuh. Protéin mangrupikeun dasar matéri kahirupan, nyaéta awak tina tilu komponén utama. Salaku tambahan, bubuk protéin kacang polong mangrupikeun katuangan non-GMO, henteu aya alergén kécap, sareng kaamanan anu luhur. Tingkat nyerep bubuk protéin kacang polong langkung ti 95%, anu ngungkulan masalah yén awak sesah nyerep protéin tina dahareun sareng ngirangan beuteung dina lambung. Produk ieu bubuk abu-abu entéh, leyur cai, sareng mangrupikeun protéin alternatip anu paling ngajangjikeun pikeun populasi alergen di pasar.

     

  • Textured Soy Protein

    Protein kécap bertekstur

    Protein kécap bertekstur kami dihasilkeun sareng alat-alat ékstrusi anu diimpor ti Amérika Serikat kalayan kécap non-transgenik kualitas tinggi domestik sareng protéin kécap salaku bahan baku utama. Produkna dicirikeun ku tékstur daging atah. Éta nganggap tékstur serat sareng nyandak katahanan anu alus, élastisitas sareng mamah daging saatos rehidrasi. Éta tiasa diolah janten filamén atanapi fragmen nganggo beater atanapi chopper saatos nyeuri. Protein kécap bertekstur ogé tiasa diolah janten irisan, strip atanapi batu, anu nunjukkeun tékstur serat sareng mamah tina daging.

     

  • Textured Soybean Protein

    Protéin Kedelé bertekstur

    Our protéin kécap bertekstur dihasilkeun sareng alat-alat ékstrusi anu diimpor ti Amérika Serikat kalayan kécap non-transgenik kualitas tinggi domestik sareng protéin kécap salaku bahan baku utama. Produkna dicirikeun ku tékstur daging atah. abdit nganggap tékstur serat sareng nyandak katahanan anu alus, élastisitas sareng mamah daging saatos rehidrasi. Éta tiasa diolah janten filamén atanapi fragmen nganggo beater atanapi chopper saatos nyeuri. Protein kécap bertekstur ogé tiasa diolah janten irisan, strip atanapi batu, anu nunjukkeun tékstur serat sareng mamah tina daging.