Sambel kécap

  • Organic Soy Sauce

    Kécap Organis

    Kécap organik nuduhkeun kécap anu diseduh sareng pepelakan organik salaku bahan baku. Kécap organik ngandung rasa kécap anu beunghar sareng gajih, mangrupakeun bumbu anu langka kualitasna, cocog pikeun dicelupkeun, direndos ku kecap, ngeusian, sup, tumis, sareng sajabana. Éta disahkeun ku Badan Pangan Organik Nasional salaku kadaharan organik, murni sareng langkung séhat tibatan tuangeun héjo.

  • Ponzu Soy Sauce (Dipping Sauce)

    Saos Kécap Ponzu (saos Dipping)

    Kécap ponzu didamel tina kécap gaya Jepang sareng jus jeruk nipis, janten produk akhir raosna langkung seger, rasa aromatik sareng koordinasi anu saé. Éta ngagaduhan kasaimbangan anu sampurna asin, samak sareng amis pikeun ningkatkeun rasa tina daging daging, hayam, kadaharan ti laut atanapi sayuran. Éta cocog pikeun dipping pangsit, barbecue sareng salad.