Biskuit bunderan sayuran

Pedaran pondok:

Biskuit bunderan Sayuran urang didamel tina tipung organik premium, digiling ku gandum Australia anu dipilih sacara saksama, ogé sababaraha sayuran gizi. Ku alat-alat pamrosésan canggih sareng téknologi anu indah tina biskuit hese minyak-low, éta rendah gajih sareng tinggi kalsium sareng bentuk gizi bahan baku.Ieu euyeub ku sagala rupa unsur anu diperyogikeun ku awak manusa. Konsumén katarik ku warna anu hébat, garing sareng rasa sayuran. Sareng gampang dibawa sareng disimpen kanggo bungkus na anu alit sareng éndah. Sareng kami ngagaduhan kamampuan pikeun ngembangkeun rasa anu énggal dina séri ieu numutkeun paménta konsumén sareng pasar.


Detil Produk

Tanda Produk

Biskuit Babak Sayuran

Biskuit bunderan Sayuran urang didamel tina tipung organik premium, digiling ku gandum Australia anu dipilih sacara saksama, ogé sababaraha sayuran gizi. Ku alat-alat pamrosésan canggih sareng téknologi anu indah tina biskuit hese minyak-low, éta rendah gajih sareng tinggi kalsium sareng bentuk gizi bahan baku. Éta beunghar ku sababaraha unsur anu diperyogikeun ku awak manusa. Konsumén katarik ku warna anu hébat, garing sareng rasa sayuran. Sareng gampang dibawa sareng disimpen kanggo bungkus na anu alit sareng éndah. Sareng kami ngagaduhan kamampuan pikeun ngembangkeun rasa anu énggal dina séri ieu numutkeun paménta konsumén sareng pasar.

Bahan (Bawang Asin asin):
tipung gandum (gandum Australia) (60%), gula pasir, minyak nabati, wortel (5,1%), pondok, glukosa, bawang daun (2,2%), wijén, sirop malt, maltodextrin, aci, endog, uyah, aditif pangan (natrium bikarbonat, fosfolipid, fokus dihydrogen fosfat disodium, béta karoten, natrium metabisulfite) ragi, tomat (1,5%), bawang daun (1,3%), seledri (0,8%), katumbiri (0,8%), kangkung (0,5%), brokoli ( 0,5%), kol Cina (0,5%), sayuran héjo (0,4%), rempah anu tiasa didahar.

Jenis produk: biskuit atos

Spésifikasi: 90g * 30 kantong / CTNs

Pakét: Kantong batin, karton luar. (Kira-kira 900 karton per 20 wadah GP.)

Umur rak: 10 Bulan

Panyimpenan: Tempat anu tiis sareng garing, hindarkeun sinar panonpoé langsung atanapi tempat anu beueus.

Sertipikat: HACCP, ISO9001: 2005

Fitur biskuit bunderan Sayuran
1. Rupa-rupa sayuran dicampur, beunghar ku sababaraha unsur anu diperyogikeun ku awak manusa
Desain bungkusan saderhana, langkung éndah

Kawijakan sampel: Sampel gratis sayogi, palanggan biasana kedah mayar angkutan barang pengiriman.
Métode pamayaran: T / T, L / C dina pandangan, metode sanésna mangga konsultasi sareng kami heula.
Waktos kalungguhan: Biasana 15- 25 dinten saatos urutan dikonfirmasi, pemesanan OEM bakal rada panjang.


  • Saméméhna:
  • Teras: