Sayuran sareng bungbuahan VF

Pedaran pondok:

Urang produk goreng vakum didamel tina 100% sayuran seger sareng buah, nahan warna aslina, bentuk sareng rasa sayuran (buah) dina tampilan anu saé.

Kami ngan ukur nganggo minyak sawit anu séhat, gampang dicerna sareng nyerep. Sareng sadaya produk ngan ukur nganggo minyak sakali, entong nganggo deui! 100% alami, henteu kagorengan jero, teu aya bahan tambahan, teu aya bahan pengawet. Dugi ka 95% nutrisi anu dilestarikan, gajih rendah, kalori low, nutrisi tinggi, serat tinggi.


Detil Produk

Tanda Produk

Sayuran VF Sareng Buah

Produk goreng vakum kami didamel tina 100% sayuran sareng buah seger, nahan warna aslina, bentuk sareng rasa sayuran (buah) dina tampilan anu saé.
Kami ngan ukur nganggo minyak sawit anu séhat, gampang dicerna sareng nyerep. Sareng sadaya produk ngan ukur nganggo minyak sakali, entong nganggo deui! 100% alami, henteu kagorengan jero, teu aya bahan tambahan, teu aya bahan pengawet. Dugi ka 95% nutrisi anu dilestarikan, gajih rendah, kalori low, nutrisi tinggi, serat tinggi.

Prosés Produksi: Sayuran Goréng Suhu Vakum Suhu Rendah

Rupa-rupa: VF Apple, VF Waluh, VF Bawang, VF Taro, VF Ungu amis, VF peach, VF sweet potato, VF Okra, VF Suung, VF Beureum lobak, VF Wortel, VF Green bean, VF Beetroot, VF chip potato, VF cau, Sayuran Campuran VF, jst.

Spésifikasi: 5kg / kantong; 8kg / kantong; 10kg / kantong

Pakét: Batin Aluminium kantong dilapis, karton luar (OEM ditampi)

Umur rak: 12 bulan

Panyimpenan: Tempat anu tiis sareng garing

Fitur Sayuran Campuran VF
1. Goreng suhu handap (suhu minyak handapeun 95 ℃, suhu minyak minyak goreng tradisional 160 ℃)
2. Ngolah vakum (ngolah dahareun dina kaayaan vakum tiasa ngirangan cilaka anu disababkeun ku oksidasi tuangeun)
3. Pangobatan déhidrasi (nahan nutrisi buah seger sareng sayuran, sareng ngajaga vitamin saluhureun 90%)
4. Téknologi VF sacara épéktip tiasa ngajaga warna aslina sareng bentuk tuangeun.
5. VF ngagaduhan seueur rupa-rupa buah sareng sayuran anu garing, kalebet buah sareng sayuran tunggal, sareng buah sareng sayuran anu dicampur, anu ogé tiasa dicocogkeun numutkeun kabutuhan pelanggan.

Mangpaat Sayuran sareng Kripik Buah
1. Buah garing tiasa dilestarikan langkung lami tibatan buah seger sareng éta dijantenkeun salaku camilan anu merenah.
2. Buah garing beunghar serat, vitamin sareng mineral, ngandung 3,5 kali langkung serat, vitamin sareng mineral tibatan buah seger.
3. Bungbuahan garing ngandung jumlah gizi anu sami sareng buah seger.
4. Buah garing ngandung seueur serat sareng mangrupikeun sumber antioksidan anu hadé, utamina polifenol. Polifenol ngabantosan ningkatkeun aliran getih, ningkatkeun pencernaan, ngirangan setrés oksidatif sareng ngirangan résiko seueur panyakit.

Kawijakan sampel: Sampel gratis sayogi, palanggan biasana kedah mayar angkutan barang pengiriman.
Métode pamayaran: T / T, L / C dina pandangan, metode sanésna mangga konsultasi sareng kami heula.
Waktos kalungguhan: Biasana 15- 25 dinten saatos urutan dikonfirmasi, pemesanan OEM bakal rada panjang.


  • Saméméhna:
  • Teras: