Cuka

  • Rice Vinegar

    Cuka Sangu

    Sangu anu dipilih kualitas luhur, unggal teundeun cuka séhat sareng aman

    Daripada gula bodas, cuka béas digabungkeun sareng madu dicampurkeun kalayan ati-ati supados raosna haseum sareng amis sareng langkung seungit.

    Mangsa cekap tina fermentasi alami, masterwork waktos sareng kapinteran babarengan.

    Rasa asam lemes, rasa lemes, cocog pikeun masak sayuran sareng kadaharan ti laut, salad tiis, beuleum dina tuangeun.

     

  • Rose Vinegar

    Rose Cuka

    Pangalaman rasa anyar tina acuk sareng cuka

    Mawar anu tiasa didahar, saatos fermentasi alami, cairan cuka mawar urang jelas, seungit, sareng raos haseum sareng raos amis.

    Cara anyar nginum cuka:

    Éncér cuka acuk dina 1: 6 sareng gaulkeun sareng madu numutkeun cita rasa anjeun nyalira. Ngarasakeun seungit kembang sareng seungit anjeun nyalira.