Yuba

  • Fresh Bean Curd Stick

    Tongkat Curd seger

    Seger iteuk kacang, ogé katelah yuba seger, mangrupikeun kadaharan tradisional anu didamel kacang sareng bahan baku kadaharan umum di daérah Cina sareng Asia. Éta ngagaduhan rasa kacang anu kuat sareng rasa anu unik anu henteu ngagaduhan produk kacang sanés. Tilu iteuk kacang curd bean didamel tina kécap, kacang héjo sareng kacang hideung, nahan warna primér kacang, tanpa aya tambahan, kalayan raos anu raos sareng seungit amis.

    Tongkat curd seger ngagaduhan kapadetan nutrisi langkung luhur, ngandung 14g lemak, 21.7g protéin, 48.5g gula sareng vitamin sareng mineral sanés per 100g. Babandingan tilu zat énergi ieu saimbang pisan. Dahareun sateuacan sareng saatos latihan, tiasa gancang ngeusian énergi sareng nyayogikeun protéin anu diperyogikeun pikeun tumuh otot.

  • Dried Bean Curd Sheets

    Lambaran Kancing Kacang Kering

    Lembar curd kacang garing, ogé katelah lambar yuba, mangrupikeun kadaharan tradisional anu didamel kacang sareng bahan baku kadaharan umum di daérah Cina sareng Asia. Éta ngagaduhan rasa kacang anu kuat sareng rasa anu unik anu henteu ngagaduhan produk kacang sanés.

    Saatos susu kécap dipanaskeun sareng dikulub, pilem ipis kabentuk dina permukaan saatos waktos pelestarian panas. Saatos dicandak, éta ngagantung kana bentuk lambaranana teras garing.

  • Dried Black Bean Curd Sticks

    Gencang Kancing Kacang Hideung

    Tongkat curd buncis Hideung, ogé katelah kacang hideung yuba, mangrupikeun kadaharan tradisional didamel kacang sareng bahan baku kadaharan umum di daérah Cina sareng Asia. Éta ngagaduhan rasa kacang anu kuat sareng rasa anu unik anu henteu ngagaduhan produk kacang sanés.

    Kacang kécap hideung ngandung protéin sareng rendah kalori. Kacang hideung ngandung 360% -40% protéin, anu dua kali langkung seueur tina daging, tilu kali langkung seueur tina endog sareng 12 kali langkung seueur tina susu. Kacang hideung ngandung 18 jinis asam amino, utamina 8 jinis asam amino anu diperyogikeun pikeun awak manusa. Kacang hideung masih ngandung 19 jinis asam oleat, eusi asam lemak tak jenuh jumlahna 80%, tingkat nyerep saluhur 95% di luhur, di sagigireun éta tiasa nyugemakeun awak manusa pikeun adiposa diluar kabutuhan, masih ngagaduhan tindakan anu ngirangan koléstérol dina getih.

  • Dried Yuda

    Yuda garing

    Tongkat curd buncis garing, ogé katelah yuba, mangrupikeun kadaharan tradisional anu didamel kacang sareng bahan baku kadaharan umum di daérah Cina sareng Asia. Éta ngagaduhan rasa kacang anu kuat sareng rasa anu unik anu henteu ngagaduhan produk kacang sanés.

    Saatos susu kécap dipanaskeun sareng dikulub, pilem ipis kabentuk dina permukaan saatos waktos pelestarian panas. Saatos dicandak, éta ngagantung kana bentuk dahan teras garing. Bentukna mirip sareng dahan awi, janten disebatna iteuk curd bean.

  • Dried Bean Curd Sticks

    Tongkat Curd Bean garing

    Tongkat curd buncis garing, ogé katelah yuba, mangrupikeun kadaharan tradisional anu didamel kacang sareng bahan baku kadaharan umum di daérah Cina sareng Asia. Éta ngagaduhan rasa kacang anu kuat sareng rasa anu unik anu henteu ngagaduhan produk kacang sanés.

    Saatos susu kécap dipanaskeun sareng dikulub, pilem ipis kabentuk dina permukaan saatos waktos pelestarian panas. Saatos dicandak, éta ngagantung kana bentuk dahan teras garing. Bentukna mirip sareng dahan awi, janten disebatna iteuk curd bean.